Wim Opbrouck & Ron Reuman

Vijftien jaar geleden was de voorstelling ‘TV-Tunes K.N.T.’ van Wim Opbrouck en Ron Reuman een groot succes. Het idee was even simpel als doeltreffend: herkenningsmelodieën van de bekendste tv-programma’s uit onze jeugdjaren opfrissen tot eigentijdse muziek.
De warme gloed van de nostalgie bleef, maar de soms melige stoffigheid werd vervangen door een portie vrolijke opwinding en aanstekelijke rebellie. Het spelplezier deed de rest en zorgde voor een lange reeks uitverkochte zalen.
Nu is er wegens verzoek van velen een herneming van deze ‘TV-Tunes K.N.T.’ De Smurfen wonen nog steeds in hun hallucinerende paddenstoelenbos, Beertje Colargol ontroert nog altijd met zijn ontzagwekkende fluitefluit en ook Ome Willem serveert zijn royaal belegde broodjes poep weer smaakvol en genereus. Laat je meevoeren op deze even ironische als fijngevoelige muzikale roadtrip door een dikke vijftig jaar TV-tunes.

 

Een even ironische als fijngevoelige muzikale roadtrip door een dikke vijftig jaar TV-tunes.
Wim Opbrouck en Ron Reuman hernemen op algemeen verzoek hun succesvoorstelling ‘TV-Tunes K.N.T.’ van vijftien jaar geleden.

De Smurfen wonen nog steeds in hun hallucinerende paddenstoelenbos, Beertje Colargol ontroert nog altijd met zijn ontzagwekkende fluitefluit en ook Ome Willem serveert zijn royaal belegde broodjes poep weer smaakvol en genereus.


Waar

De Spil
H. Spilleboutdreef 1 , 8800 Roeselare

Wanneer

donderdag 17 januari 2019, 20:00

Organisatie

Cultuurcentrum De Spil

Prijs

€ 18

Thema

Pop en rock

Trefwoorden

Internationaal, Concert, Muziek


Terug